a

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etuer adipiscing elit, sed diam nonumm.

a

nieuwsbrief najaar 2016

nieuwsbrief najaar 2016

 Programma najaar 2016

Beste mensen

Naast veel nieuws ook een paar ‘gouwe ouwe’ in het programma.

Kom vooral zelf een kijkje nemen in de Wilde Engel, waar zoals altijd de stenen een centrale rol innemen. We zijn iedere vrijdag open van 13.00-17.00 uur en je kunt dan zonder afspraak langs komen. Wil je op een ander tijdstip de stenen of de ruimtes bekijken of wil je een access bars behandeling, neem dan via de telefoon of mail contact op voor een afspraak.

VOEL JE WELKOM!

Expositie
we zijn supertrots op onze eerste echte officiële expositie in De Wilde Engel.
Carlien Dubben laat een deel van haar druksels zien:

druk druk druk

Met veel humor en zachte scherpte laat ze zien waarover ze zich zoal verwonderd bij de mensen. Er zijn 3 soorten druk te zien in deze expositie: houtdruk, linosnede en ets.
En Dan Een Vooral Leuke Opening:
op 21 oktober van 15.00 tot 17.00 uur:WELKOM!
Er hangt nu al werk van Carlien in De Wilde Engel: komt dat zien!
http://www.carliendubben.nl

 

We verwelkomen graag Dirkje de Bok met
YOGA

vanaf 13 en 14 september
op iedere dinsdag en woensdag avond van 19.30-20.45 uur
https://www.facebook.com/HealingscentrumDorcas/
Yoga is een oude Oosterse traditie. Yoga betekent juk, een last die we meedragen op nek en schouders. Een juk van spanning en stress, die zich vastzet in het lichaam door onze manier van denken, leven en werken.
Door middel van ademhalingstechniek en ontspanningsoefeningen kunnen we de stress (het juk) verlichten en lichaam en geest gezond houden. De oefeningen zijn aangepast aan de westerse mens en er wordt gelet op wat ons lichaam op dat moment aan kan.
Yoga kan door iedereen worden beoefend.
Opgave: d.debok@netvisit.nl
Tel:06-39108037

Blij zijn we met de komst van tai chi en chi kung leraar
David Knibbe
die een workshop gaat geven over de psoas. uh…waarover? juist ja! iedereen die wil leren deze belangrijke spier te ontspannen en te gebruiken is welkom op:
za
terdagmiddag 24 september van 13.30 uur tot 17.00 uur..
Zelf was ik blij verrast met de proefles die David mij gaf, er overkwam mij een diepe en ongekende ontspanning. Via de chi-running was ik al met de spier in aanraking gekomen, hij wordt daar de kernspier genoemd en is essentieel voor de bekkenrotatie.
De spier begint onderaan de borstwervels bij de onderste zwevende rib. Goed te voelen als je vanaf het zachte gedeelte van de onderrug naar boven gaat en dan de onderste zwevende rib voelt, dan ga je met je vingers naar de ruggengraat en voel je vanzelf de onderste borstwervel: T12.

De Workshop:
we gaan de psoas en daarmee de onderrug ontspannen. Vaak wordt de psoas major onnodig aangespannen, bijvoorbeeld tijdens het zitten en staan. Een ontspannen psoas zorgt onder meer voor een diepere ademhaling, een ontspannen onder- en bovenrug, ontspanning van de organen en meer stabiliteit tijdens het staan en lopen. Tijdens deze middag leer je uit te testen in hoeverre je kunt bewegen zonder de psoas onnodig aan te spannen, de psoas te normaliseren en te verlengen. Je wordt meer vriend met je psoas door hem te visualiseren en zijn masserende functie te stimuleren. Ook leer je energie op te nemen en weer terug te geven door afwisselend je linker en rechter psoas spier te ontspannen.

De kosten voor deze middag zijn € 35,- met stadjerspas krijg je korting. Als je niet in de stad woont en een laag inkomen hebt kun je ook korting krijgen: neem even contact op!
Graag bijtijds opgeven bij David: david.m.knibbe@hetnet.nl
http://www.taichigroningen.nl/

De eerste vrijdag van de maand valt deze keer ook op een laatste vrijdag…..
LEKKER ETEN!

Op 2 SEPTEMBER hebben we een verrassingskok???? We verklappen vast dat het sowieso lekker en gezellig wordt. Kom genieten van zijn/haar heerlijke maaltijd.

Op 30 september  (of een andere vrijdag) gaat Valeria haar kunsten vertonen op kookgebied. Opgegroeid in een Italiaans restaurant weet ze de meest verrassende maaltijden tevoorschijn te toveren. Koken is haar grote hobby!

En dan op 4 november is er weer een etentje. De naam van de kok weten we al….maar verklappen we nog niet. Het is een echte chef en hij heeft een bistro gehad. Hoe leuk is dat?

Vanaf 17.30 is er inloop en rond 18.30 uur gaan we eten. De maaltijd kost €10 en
drankjes  €1. Maximaal 12 deelnemers! Graag opgeven van te voren.
Heb je een dieet? hier kunnen we rekening mee houden.

Heel regelmatig op vrijdagmiddag:
Kleuratelier met Monique van Duijn

Een middag gezellig kleuren met Monique van Duijn van intuïtief kleuren https://www.facebook.com/intuitiefkleuren waarbij ieder  bezig is met haar eigen kleurplaat. We beginnen om 13.30 uur en je hoeft je niet persé aan te melden. Om het laagdrempelig te houden neem je zelf spullen mee of kunnen er tegen een kleine vergoeding spullen bij Monique gekocht worden. Ook zijn er eventueel kleurpotloden in de Wilde Engel beschikbaar. Het gaat deze middag puur om het gezamenlijk bezig zijn met kleuren.Kosten zijn 7,50 euro inclusief koffie, thee en wat lekkers.
Op 23 september, 21 oktober, 18 november, 16 december
van 13.30 tot 16.00 uur

Sandra en Andre met hun bijzondere zaterdagen:
Huis Wierenga.

  17 september “wat wil jouw ziel”
5 november “leef je verlangen”
Er is telkens een ander thema, gericht op bewustwording en persoonlijke groei. De workshop brengt je dichterbij jezelf; de weg van jouw hart. We maken tijdens de dag gebruik van verschillende werkvormen, waaronder meditatie, visualisatie, dans en healing. Je kunt per workshop deelnemen. Het is een dag die je zult ervaren als een kado aan jezelf. Laat je verrassen en ga vol bezieling weer naar huis ..
Kosten: € 75,- (incl. vegetarische lunch)
Van 10.00-17.00 uur
Contact en opgave: André Wierenga, tel. 0598-795419 of 06-12339615
meer informatie kun je vinden op
www.huiswierenga.nl

En dan: DE VERRASING!
met Jolanda Grooters van Inspiraling
op 23 september! Van 10.00-18.00 uur.
Ruimte en rust in het hoofd … wie wil het niet?
Leer nu in 1 dag hoe je dit kunt creëren, in jouw leven en in dat van je familie of cliënten.
Met behulp van de Access Bars® wordt meer plezier en gemak in het dagelijks leven mogelijk.
De Access Bars zijn 32 punten en banen op het hoofd. Ze staan in verbinding met de belangrijke aspecten van het leven.
Gedachten, overtuigingen en de bijbehorende emoties over geld, controle, creativiteit en het lichaam bijvoorbeeld, liggen hier in electromagnetische vorm opgeslagen.
Door ze zachtjes aan te raken en even vast te houden kan de opgebouwde spanning wegvloeien. Heel veel van de opgeslagen informatie is namelijk al lang overbodig geworden.
Simpeler kunnen we het niet maken!
En JIJ kunt het leren toepassen. Hoe fijn is dat?
Op deze dag geef je twee sessies en ontvang je er twee. En daarna heb je toegang tot een netwerk van mensen om zo vaak je maar wilt Access Bars mee uit te wisselen.
De kosten voor deze class zijn €270,00 als je hem voor de eerste keer volgt. Bij herhaling binnen een jaar zijn de kosten €135,00.
Deze tarieven zijn centraal vastgesteld door de Access organisatie.
Voor meer informatie kun je kijken op de website of contact opnemen via info@inspiraling.nl.
www.inspiraling.nl

Access Bars® Practitioner
Onze eigen Wilde Engel Frea is zeer enthousiast over de access bars. Nadat ze de effecten had gemerkt is ze het snel zelf gaan leren. Het is loslaten zonder moeite. Laat je bars nalopen door haar en voel je daarna op z’n minst ontspannen, de rest is pure winst.
Durf jij het aan? Bel app of mail dan voor een afspraak.
Voor maar €20 per uur en als je weinig inkomen hebt doet ze het gewoon gratis of voor een vrije donatie.
DOEN!


Vrijdag: houdt facebook in de gaten voor de precieze datum.
BEA de KAPPER komt tussen 10.00 en 12.00 uur en knipt  jou precies zoals jij dat wilt voor €10. Graag even opgeven, dan maken we een indeling. Bea  is de vaste kapper van Frea en Rob en een verschijnsel op zich: KOM GENIETEN VAN BEA. Ondertussen kun je de stenen collectie op je gemak bekijken en genieten van een kopje koffie of thee.


De Wilde Engel is regelmatig op markten te vinden.

De eerstvolgende zijn:
11 september op het Happy Healing festival in Bellingwolde van 10.00 tot 19.00 uur http://happyhealingfestival.nl
2 oktober en 6 november op de Vismarkt  (Zeldzaam mooi) in Groningen vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur
7 oktober op de Noordster vrouwenbeurs vanaf 13.00 tot 21.00 uur in het van der Valk hotel in Zuidbroek. Gratis toegang.

tip:  https://www.facebook.com/AmazingGeologist/

Wij laten ons ook graag uitnodigen om met onze stenen in uw winkel, op uw markt of bijeenkomst langs te komen en ze te presenteren.

Er zijn arrangementen te boeken voor groepen met creatieve activiteiten, kookworkshops, meditatie, stenenvoorlichting en meer.
Wat we zelf niet kunnen, besteden we uit aan kundige docenten.

 

In de Wilde Engel kun je edelstenen bekijken, informatie over stenen krijgen en je kunt ze aanschaffen. Er is een breed assortiment van sieraden tot gebruiksvoorwerpen tot bijzondere kristallen.
Voor therapeuten en handelaren hebben we speciale prijzen: vraag er naar!
De mooie en sfeervolle ruimte, tevens onze stenengalerie is te huur en daarnaast is onze
nieuwe ruimte, de studio, beschikbaar. Je kunt  je eigen workshop of cursus komen geven op het gebied van duurzaamheid, creativiteit, spiritualiteit en/of gezond eten, bewegen en leven. Vraag gerust naar de voorwaarden.

 

Graag tot gauw bij de Wilde Engel!

 

Frea

 

Mocht je deze nieuwsbrief niet wilt ontvangen laat dit dan even weten door hem retour te sturen met afmelden in de onderwerpregel. Doorsturen naar mogelijk geïnteresseerden mag hoor.

https://www.facebook.com/DeWildeEngel

vriendelijke groet

 

Frea Siebring

 

De Wilde Engel

www.dewildeengel.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment