a

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etuer adipiscing elit, sed diam nonumm.

a

Veranderde openingstijden van de Wilde Engel.

Veranderde openingstijden van de Wilde Engel.

Persbericht

Veranderde openingstijden van de Wilde Engel.

Activiteitencentrum en stenengalerie De Wilde Engel biedt onderdak aan workshops en cursussen en verkoopt daarnaast stenen, mineralen en kristallen.  Dirkje de Bok geeft twee keer per week yoga. Er vindt een cursus wildplukken en eten plaats (Leah Groeneweg)  en tevens kun je terecht voor sessies access bars, hierbij worden op een zachte manier bepaalde punten op het hoofd vast gehouden. Hierdoor ontladen zich spanningen en kun je je verruimd en ontspanen gaan voelen.
De Wilde Engel in Zuidwending is vanaf april elk eerste weekend van de maand geopend. Je kunt er op zaterdag en zondag van 11.00 – 17.00 uur terecht voor mooie kristallen, stenen, mineralen en aanverwante producten. Elke keer is een product uit de winkel in de aanbieding en/of wordt een activiteit georganiseerd. Ook zullen er regelmatig andere producten te koop zijn.
Zondag 2 april vindt een spirituele beurs plaats en daarom is deze keer de steen Seleniet in de aanbieding. Seleniet wordt ook wel Engelensteen genoemd en is een echte lichtvanger. De steen is bekend om zijn spirituele betekenis, versterkt de intuïtie en past bij het hartchakra. Ze trekt licht aan en geeft licht gemakkelijk door. Seleniet is een kristallijne vorm van gips met vezelige structuur. Als lamp of waxinelicht verspreidt ze een helder licht met katoog effect. Seleniet is vernoemd naar de Griekse Maangodin Selena, wat ‘de lichtende’ betekent. In het weekend van 1 en 2 april ontvangt u op elk product van Seleniet 15% korting.
Op uitnodiging van De Wilde Engel kookt voor slechts 10 euro elke laatste vrijdag van de maand een gastkok een lekkere maaltijd. Je krijgt een avond vol nieuwe ontmoetingen, gezelligheid en verrassende gerechten.
Zondag tijdens de spirituele beurs is de toegang gratis en is de winkel ook geopend. In het eerste weekend van mei wordt op zaterdag 6 mei een hippiemarkt georganiseerd.

Houdt voor het laatste nieuws de website en facbook in de gaten.

www.dewildeengel.nl

No Comments

Post A Comment