a

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etuer adipiscing elit, sed diam nonumm.

a

voorjaar en bijna zomer 2017 nieuwtjes!

voorjaar en bijna zomer 2017 nieuwtjes!

Erika en Frea zijn druk bezig met de voorbereidingen van de Hippiemarkt op 6 mei aanstaande. Best spannend om zo’n groot evenement te organiseren. Groot voor ons in ieder geval! Maar we zijn superenthousiast over de deelnemers en wat ze te bieden hebben. Er komen buiten meerdere kramen en ook zal er een voedselplein(tje) zijn met terras! En last but not least loopt er een echte jaren ’60 hippie rond om jullie te vermaken met zijn zangkunst: Otto Teppema, een ware jukebox: je geeft hem geld en hij zingt het liedje wat jij graag wilt horen (als het op zijn zeer uitgebreide repertoire staat natuurlijk) en Oh ja, Renée van Os is er ook om jouw handen te voorzien van prachtige hennatekeningen of je haar in te vlechten met een veer bijvoorbeeld!
Lees ook het sprankelende interview dat Annemieke Broekema Wiechers voor de Veendammer schreef!
http://www.veendammer.nl/nieuws/41281/ik-geloof-alleen-in-zaken-die-ik-zelf-voel-en-zeker-weet/

Openingstijden veranderd
Met ingang van april zijn we gestopt met de vrijdagmiddagopening. Vanaf 1 april zijn we eigenlijk altijd open als we er zijn! Dat betekent dat het handig is als je van te voren even belt of mailt, als je niet voor een dichte deur wilt staan tenminste. En verder zijn we gegarandeerd open ieder eerste weekend van de maand van 11.00 tot 17.00 uur. We organiseren ook steeds een aanvullende activiteit. 6 mei is er dus de hippiemarkt en als extraatje hebben we dat weekend hangers in de aanbieding die normaal €1,50 kosten en nu €1,00:  bergkristal, amethist, carneool en sodaliet.

Het eerste weekend van juni hebben we ook weer leuke plannen! Allereerst komen op 4 juni Sandra en Andre Wierenga Joosten hun sessies en healingen aanbieden.
Voor €10 kun je kennis met ze maken in een individueel consult.
Ook zullen er voor die prijs proefsessies access bars gegeven worden.
Op zaterdag 3 juni gaat Meera Stenfert Kroese een workshop geven:

Sumi-E /inkt-schilderen

Ontdek d.m.v. verschillende technieken hoe je met de japanse penseel en inkt op rijstepapier kan schilderen.
Details volgen nog. Houdt ook facebook in de gaten.
www.meera.nl/#/TAB4

Aanbieding van 3 en 4 juni: alle labradoriet voor een zeer gunstige prijs!
Iets anders waar we heeeel enthousiast over zijn is dat Valerie Tichelman 4 keer een avond langs komt. Haar site heet WAAR DROOM JIJ OVER? en dat is precies waar deze workshops over zullen gaan. Jij brengt je dromen in en Valerie helpt je de betekenis te achterhalen. Uit ervaring weet ik dat dat heel verrassend kan zijn!
D
e Korte cursus droomduiding in De Wilde Engel vindt plaats op de volgende data: 15 mei, 12 juni, 10 juli en 18 september van19.30 – 21.00uur.  Meer info vindt je op:
https://www.waardroomjijover.nl/author/valerie-tichelman/
Leah Groeneweg is inmiddels gestart met de Cursus eetbare wilde planten in de lente. Hij is net begonnen, dus je kunt nog insteken als je wilt! info bij Leah. Binnenkort geeft ze de workshop EETBARE BLOEMEN.
www.bloemenpad.nl
En Dirkje de Bok geeft nog steeds iedere dinsdag en woensdagavond met veel plezier haar yogalessen: Wat een heerlijke stille sfeer hangt er altijd als ze er is! Je kunt een proefles van haar krijgen op afspraak!
www.facebook.com/HealingscentrumDorcas/?fref=ts

Waar we naar uitkijken is de cursus Biodanza die in september gaat beginnen! wordt vervolgt!

Wil je een access bars sessie ontvangen? Frea is enthousiast en geeft een sessie van ongeveer een uur voor €30. Tijdens deze sessie wordt je zachtjes aangeraakt op32 punten op je hoofd. Op zijn minst voel je een heerlijke ontspanning als na een massage en met een beetje geluk heb je kans dat je ineens van alles loslaat waarvan je niet eens wist dat je het vast hield. Misschien stop je ineens zonder moeite met roken of……..voel je je zomaar vrolijker of…….slaap je lekkerder of……. Wil jij gebruik maken van dit verbazingwekkende proces?
maak dan een afspraak met Frea.
Bij Erika Stulp in stad iedere eerste donderdagmiddag van de maand proefsessies Access Bars voor €7,50 dus ook op 4 mei aanstaande! Jolanda Grooters doet ook mee.
Neem contact op met Frea voor een afspraak! Inmiddels is Erika Stulp ook bars practioner en heel enthousiast!

En onze vrolijke kapper Bea langs s er weer op 19 mei om 9.00 uur ‘s morgens!

Kom vooral een kijkje nemen in de Wilde Engel, waar de sfeer altijd goed is, de koffie en thee klaar staan en waar zoals altijd de stenen staan en liggen te wachten op jouw bewonderende blik.

Heb je zin om af en toe mee te helpen (ook administratief) dan horen we dat graag. We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Zoek je praktijkruimte, ruimte om iets te organiseren (laat je fantasie gaan…) of wil je een workshop geven, neem dan contact op met De Wilde Engel om te kijken wat mogelijk is. Samen komen we er vast wel uit.

VOEL JE WELKOM!

Verkooppunten stenen:
VIRO bloemen Kerkstraat 50A Veendam. Dagelijks geopend. www.virobloemen.nl/

Gakerie Erika Stulp. Oude Kijk in ’t Jatstraat 62, Groningen. De galerie is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Ook kunst van Erika Stulp en Ella Lassche te zien!  En nu ook fotoos van Frank Boukens op de zuil! Binnenkort één keer in de maand proefsessies Access Bars op donderdagmiddag.
www.erikastulp.nl

De Wilde Engel Kerkpad Noord 17 Veendam.

Ook staan we regelmatig op markten!!

vriendelijke groet Frea Siebring De Wilde Engel

No Comments

Post A Comment