a

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etuer adipiscing elit, sed diam nonumm.

a

Leeghoofd op 7 en 8 april

Leeghoofd op 7 en 8 april

Leeg hoofd!
 
Een leeg hoofd, wie verlangt daar niet regelmatig naar? Edelsteencentrum de Wilde Engel heeft een open weekend met dit thema op 7 en 8 april. We zijn open van 11.00 tot 17.00 uur.
We hebben weer meerdere leuke activiteiten voor je geregeld:
 
Op zaterdag komt Adele Stukkien naar Veendam. Ze is onbegrensd creatief en bezielend enthousiast. Deze dag geeft ze de creatieve workshop: “Weerspiegeling van de ziel in Intuïtieve collage kunst”
Laat je intuïtie de vrije loop en maak een creatieve reis naar de spiegel van de ziel door middel van knippen, composeren en plakken. Maak je hoofd maar leeg en laat je creativiteit haar gang gaan.
Een hele dag of een paar uur, wat jij wilt, onder deskundige begeleiding van Adele de hele dag lekker bezig zijn. Deelname kost maar €10, het is op 7 april en duurt van 11.00 tot 17.00 uur.
Aanmelden mag, maar spontaan aanschuiven ook!
 
Ook op zaterdag 7 april komt de net zo enthousiaste Lies van der Bij haar workshop geven: Stem, Stenen en Stilte.
Lies geeft al 25 jaar les in haar zangpraktijk, ze ondersteunt mensen die vrij en onbekommerd willen zingen. Tijdens deze workshop ga je mantra’s zingen, mediteren met edelstenen en doe je rustig lichaamswerk. Ontspanning en verbinding staan voorop. Met als resultaat een leeg hoofd!
Aanmelden kan bij Lies: info@liesvanderbij.nl of 0592405775
 
Voor het eerst in Veendam de kersverse Tai Chi Tao leraar Alie Keizer. Als regelmatige beoefenaar van qi gong, verwant aan tai chi ervaar ik regelmatig door het uitvoeren van de eenvoudige bewegingen, dat mijn hoofd heerlijk tot rust komt. Tai Chi Tao is een langzame, rustige bewegingsleer, die zijn oorsprong in China heeft. Als mens zijn wij een onderdeel van de natuur en net als de natuur continu onderhevig aan verandering. We proberen steeds een balans te vinden. De oefeningen zijn gericht op het stromen van chi (levensenergie) door de meridianen. Hieraan kun je werken door de oefeningen van Tai Chi Tao/Qi Gong.
Alie begint met een korte lezing op zondag 8 april om 13.30 uur, hierna volgt een les van 45 minuten. Bij voldoende belangstelling onder de Veendammers is Alie van plan om een wekelijks cursus te gaan geven in edelsteencentrum de Wilde Engel!!!
 
En Lettie Eshuis komt op zondagmiddag om met haar essentiele olien het thema vanuit haar kant te belichten. Ze begint haar workshop om 14.00 uur op 8 april!
 
En dan de aanbiedingssteen, Amethist helpt je je hoofd rustiger te krijgen. Het is een meditatiesteen bij uitstek! Dit weekend alle amethist met 10 procent korting.
 
En als klap op de vuurpijl op zondag 8 april weer proefsessies Access Bars voor €10. Dit zorgt bijna gegarandeerd voor een leeg hoofd!
 
En bij al die leegte gaan we de maag niet vergeten: er zijn weer overheerlijke broodjes en een vegetarische soep te krijgen tijdens lunchtijd.
 
Edelsteencentrum de Wilde Engel
Kerkpad Noord 17
9644 VN Veendammer
(school met de bijbel in zuidwending)

No Comments

Post A Comment