a

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etuer adipiscing elit, sed diam nonumm.

a

Leer Access Bars op vrijdag de dertiende: wie durft?

Leer Access Bars op vrijdag de dertiende: wie durft?

Vrijdag 13 april wordt er een Bars class georganiseerd in Veendam. Hij wordt gegeven door Frea Siebring, eigenaar van Edelsteencentrum de Wilde Engel en Jolanda Dantuma van praktijk Persum.

Van 10.00 uur tot 18.00 uur leer je hoe je een sessie kunt geven. Je zult zelf 2 sessies geven en 2 sessies ontvangen die dag. Daarnaast krijg je veel informatie. Koffie, thee, een eenvoudige lunch en versnaperingen zijn inbegrepen, net als een terugkom-avond of middag. Ook ontvang je een map met alle nodige informatie en een geplastificeerde kaart met de punten of bars.

Je leert waar die 32 magische punten en/of bars op je hoofd zich bevinden. En hoe je iemand een sessie geeft.
Door het aanraken van de punten op het hoofd geef je iemands lichaam de kans zich te ontdoen van overbodige informatie. Eigenlijk druk je op de delete knop, zoals bij je computer om programmaas te verwijderen die op de achtergrond (opdringerig) meedraaien en zo ruis veroorzaken.

De bijdrage voor deze dag is vastgesteld door Access Consciousness en is €300 als je voor de eerste keer meedoet.
Een herhalingsdag is de helft van dat bedrag. Jouw kind van 15 jaar of jonger kan gratis meedoen. Is je kind 16 of 17 dan geldt het €150 tarief.

Na deze dag kun je deel uit gaan maken van een uitwisselingsgroep als je dat wilt en kun je aan iedereen die je maar wilt een sessie geven! Je bent vrij om je sessies voor geld of gratis aan te bieden. Hoe wordt het beter dan dat?

Acces Bars is een onderdeel van Access consciousness, dit is en wordt ontwikkeld door Gary Douglas en dr Dain Heer. Access Consciousness heeft geweldige tools (gereedschappen) ontwikkeld om je te helpen vrij te zijn van oordeel, dualiteit, depressie, angsten en meer. Ook zijn de tools ontwikkeld om je te helpen kiezen. Kiezen voor andere mogelijkheden, voorbij aan wat je gewoonlijk kent en kunt. Choice creates. Access Consciousness maakt gebruik van verbale processen.

No Comments

Post A Comment