a

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etuer adipiscing elit, sed diam nonumm.

a

Leer Access Bars in 1 dag! 27 oktober of 28 december.

Leer Access Bars in 1 dag! 27 oktober of 28 december.

Van Rups naar Vlinder

Door 32 punten op je hoofd zacht aan te laten raken wordt je op zijn minst heerlijk ontspannen en op zijn best verandert je leven! Voor mij is het een pad voor bevrijding geworden…. bevrijding van zelfbeelden, oordelen, slecht slapen, denkbeelden, piekeren, beperkingen enzovoort.
Hoe dat werkt? Je hoort hierover op de lesdag, maar het is en blijft niet verstandelijk te begrijpen (gelukkig). Dat is de magie!💥
Ook krijg je meer te horen over de andere tools van Access Consciousness. Je leert bijvoorbeeld over een paar andere lichaamsprocessen.

Access Bars, where the magic happens!

Als je deze magische methode ook in de vingers wilt krijgen kun je op 27 oktober en 28 december bij mij terecht. Van 9.30 uur tot 17.30 uur leer je hoe je zelf een sessie kunt geven. Je zult die dag zelf 2 sessies geven en 2 sessies ontvangen. Daarnaast krijg je veel informatie, een cursusmap en een plaat waarop de punten duidelijk staan aangegeven. Ook ontvang je een certificaat.
Een eenvoudige lunch, koffie en thee en tussendoortjes zijn inbegrepen.

27 oktober vindt de klas plaats in de bibliotheek van Westerbork. Deze dag wordt gehost door Sabine Kafoe Hetem Je kunt dan ook contact met haar opnemen als je belangstelling hebt.
En op 28 december zijn we in de sfeervolle ruimte van Edelsteencentrum De Wilde Engel in Veendam. Welke bijdrage zullen de stenen aan jou zijn? Neem contact op voor meer informatie: info@dewildeengel.nl

De bijdrage voor deze dag is vastgesteld door Access Consciousness en is €300 als je de eerste keer mee doet.
Een herhalingsdag is de helft van dat bedrag. Je kind tot 15 jaar mag gratis meedoen en is je kind 16 of 17 dan doen ze mee voor de helft van het bedrag.

Na deze dag kun je deel uit gaan maken van een uitwisselingsgroep als je dat wilt en kun je aan iedereen die je maar wilt een sessie geven! Hoe wordt het beter dan dat?😀

Access consciousness is en wordt ontwikkeld door Gary Douglas en dr Dain Heer.
Access Bars is hier onderdeel van.

No Comments

Post A Comment