a

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etuer adipiscing elit, sed diam nonumm.

a

Workshop labyrint lopen op 20 maart

Workshop labyrint lopen op 20 maart

Op vrijdagavond 20 maart is er een open workshop labyrint lopen in de Wilde Engel in Veendam onder leiding van Simon Olbertijn en Maroesja Veken. Het labyrint werd in vroeger tijden al veel gelopen tijdens wendingen. We beleven nu de overgang van winter naar voorjaar. Op 21 maart begint de lente. De zon staat recht boven de evenaar, de dagen zijn nu even lang als de nachten, op de hele aarde! De natuur ontwaakt uit haar slaap en ontluikt. In onszelf vindt iets soortgelijks plaats. Om die beweging bewust te ervaren, het oude achter ons te laten en onszelf weer te openen voor het nieuwe, lopen we het labyrint. Het labyrint, niet te verwarren met een doolhof, is al duizenden jaren oud. Het is in veel oude culturen aangetroffen op diverse continenten en werd gebruikt bij belangrijke momenten in het jaar of in iemands leven of ontwikkeling. Het gaan van een labyrint kan heel intens beleefd worden. Het kan onder andere ervaren worden als ons eigen levenspad.

We lopen dit labyrint als een ritueel. Na de uitleg over de vorm van het labyrint gaan we de stilte in door middel van een geleide meditatie. Daarna lopen we het labyrint in stilte.

De workshop vindt plaats van 20.00 uur tot 21.45 uur in De Wilde Engel, Kerkpad Noord 17 te Veendam. Kosten zijn €15,- inclusief koffie/thee. Opgave via maroesjaveken@gmail.com of 06-57207806. Voor meer informatie: www.labyrintwerkplaats.nl

No Comments

Post A Comment