Selecteer een pagina
Access Bars is meestal je eerste kennismaking met Access Consciousness. Hoe leuk is het om zelf Access Bars te kunnen geven? Sessies voor vrienden, familie, je kind of klant, gratis of betaald. Of je wisselt uit met je cursus genoot. Access Bars was voor mij, die al zoveel modaliteiten gedaan heeft, het begin van echte verandering. Ik begon mezelf aardiger te vinden, kwam mijn schulpje uit en leerde ook nog es heel veel leuke mensen kennen. Ik begon te begrijpen dat keuze creëert, terwijl ik dacht dat alles maar zo’n beetje gebeurde. Soort van zonder dat ik daar iets mee van doen had.
Ik heb tools gekregen die werken, niet om van problemen af te komen, maar voor meer bewustzijn. Hoe wordt het nog beter dan dat?
Welke bijdrage gaat Access Bars voor jou en je omgeving zijn? Wat als dit je eerst stap naar een heel nieuwe mogelijkheid is?Access Bars leer je in één dag en hierna heb je de bars voor de rest van je leven ‘in de vingers’

Wat je ontvangt:
2 sessies (en je geeft er ook twee)
Natje en droogje
Een leuke dag
Nog veel meer praktische tools van Access
Een map met alle informatie, om mee te nemen
Een hoofdkaart om de bars met gemak weer te vinden
Een inschrijving bij Access Consciousness
Een certificaat
Ease joy en glory
Een soepje bij je brood
Lid worden van een uitwisselingsgroep.

En dat alles in de nabijheid van de edelstenen.
De eerste keer Bars leren kost €300. Je kind tot 15 jaar doet gratis mee en krijgt ook een certificaat. Je kind tot18 jaar mag voor €150 mee doen.
Neem contact op voor meer info!