Selecteer een pagina

Een Access Bars sessie is een reset van je systeem. net als wanneer je je computer opnieuw opstart, wat je niet meer nodig hebt kan weg en de rest wordt geordend en weer toegankelijk gemaakt. Een sessie geeft vaak meer rust, ontspanning en blijheid. Het bracht mij onder andere meer vriendelijkheid en minder oordeel naar mezelf toe (en nog veel meer!). Soms gaan mensen er beter van slapen en als je voor een examen zit geeft het meer gemak en minder stress. De 32 punten op je hoofd worden zachtjes na elkaar aangeraakt terwijl jij lekker ligt.

Je kunt ook zelf access bars leren. Daarvoor geef ik regelmatig een trainingsdag, Dit kan ook op aanvraag. Kinderen welkom.

Bodyprocessen geven je cellen de kans om los te laten wat niet meer voor jou creëert, wat je in de weg is gaan staan. Een body proces kan gaan over trauma loslaten, immuniteit van je lichaam stimuleren en nog heel veel andere onderwerpen. Er is bijvoorbeeld een proces om anders om te gaan met de huidige wereldomstandigheid en wat dat doet met je lichaam.
Bodyprocessen ze zijn altijd weldadig voor je lichaam en al naar gelang welk proces we doen, leg ik mijn handen op specifieke plekken van je lichaam, bijvoorbeeld op je achterhoofd en stuitje. Tijdens een sessie kunnen de handen meerdere posities innemen.

Je kunt ook zelf bodyprocessen leren. Daarvoor geef ik regelmatig een workshop. Dit kan ook op aanvraag.

Het leren van een bodyproces kan ook buiten in de natuur. Hier wordt een proces geleerd wat ook van toepassing is op de aarde. Smelt…..

Verbale of mondelinge processen zijn sterk energetisch. Een vraag haalt een bepaalde energie (situatie) omhoog die vervolgens veranderd of weggedaan kan worden. Dit kan tegelijk met de andere Access processen een krachtige ervaring en verandering geven.

En over de SYMFONIE SESSIES lees je onder een ander kopje

Je kunt met veel thema’s en vragen bij mij terecht. Er kan iets fysieks zijn, maar ook iets waar je mee zit of iets waar je steeds tegen aan loopt. Een sessie met de tools van Access Consiousness is altijd bedoeld om meer bewustzijn te creëren en niet om problemen op te lossen, toch kan het zijn dat je door een sessie heel wat ballast kwijt raakt als je dat kiest.

Neem contact op voor een afspraak en meer informatie.

Tarieven:
Access Bars sessie van ongeveer een uur €50
Symfonie proefsessies (tot de challenge klaar is) €30 per ongeveer half uur (zie elders op de website)
Alle andere sessies €75

KINDEREN de helft van de prijs.

De cursusruimte in de Wilde Engel.