Selecteer een pagina

De SYMFONIE SESSIE is één van de meest magische energetische processen van Access Consciousness waar alles kan gebeuren, maar niks moet. De energie is bubbelend en licht.
Hoeveel ruimte kun jij zijn en  wat kun je ontvangen? Laat jij de symfonie energie jouw weerstanden, beperkingen en muurtjes wegsmelten?
Symfonie sessies gaan voorbij aan alles wat je denkt te weten en denkt te zijn. Vaak gaan de sessies over meer jij zijn. Meer je eigen ruimte innemen en zijn, loslaten van wat dat in de weg staat. Ook fysieke problemen kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen.
Symfonie sessies zijn magisch. Ze tunen in op jouw energie, op jouw vraag. Het is geen therapie! en wat als alles mogelijk is? Wat als er beweging komt in wat jij als vast had aangenomen? Wat als jij jouw leven gaat LEVEN? Wat als er zoveel meer mogelijk is dan je ooit hebt gedacht?

De sessies kunnen online en live gegeven worden en soms gaan ze gepaard met woorden en vragen voor meer bewustzijn. Het kan met en zonder fysieke aanraking. Er is geen vaste vorm.
Vindt je live sessies niet fijn? Of kies je liever voor het gemak van thuis blijven? Wij  als oneindig wezen kennen geen tijd en ruimte, daarom zijn sessies online ook een grote bijdrage.
Neem contact op via 06 234 744 50

Deze sessies zijn ook als groepssessie te ontvangen. vraag naar de mogelijkheden.

Dr Dain Heer heeft de symfonie sessie ontdekt en ontwikkelt. 
jouw bijdrage €75