Selecteer een pagina
Petra Siemers en Frea Siebring zijn aan het avonturen in de avonduren. We spelen met de tools van Access Consciousness voor meer en grootser bewustzijn. Voor loskomen uit de matrix van deze realiteit. om vrij te zijn. en ook en vooral om veel plezier te hebben.
voor aanmelden en info kijk je ook op https://www.jijbewust.com/avondturen.html
Aanmelden en informatie kan ook via freasiebring@hotmail.com en telefoonnummer 0623474450 (waarbij berichten via telegram op dit nummer de voorkeur heeft)

PROGRAMMA voorjaar en 2022

17 mei 19.30 uur. Puntjes op de i. €22,95

Waar zitten ze ook al weer precies die bars?
Deze 2 ervaren ‘juffen’ zetten de puntjes op de i en kijken mee als jij een sessie geeft. En wat als deze avond een opfrisser voor je kan zijn? Je krijgt ook de film met Gary en Dain te zien die in de barsclass getoond wordt.

24 mei 19.30-21.30 uur. Thema en Symfonie groepstaster. €10 of €50
Achterdeurtjes en toewijding

Welke achterdeurtjes heb jij om je niet volledig te committeren aan jou? Je toewijden aan je leven en aan jezelf, wat is dat eigenlijk? We gaan in gesprek en strooien hier en daar wat clearingen (klieringsJ) in het rond. Wat gaat het jou geven als je de achterdeurtjes sluit?

31 mei 19.30 – 22.00 uur uitwisselen van bars en bodyprocessen. Vrije bijdrage

Happy bodies Happy beings

7 juni 19.00-22.00 uur Bodyproces leren. (Deze keer zonder Petra) €59,95

Hoeveel standpunten heb jij over chaos? Wat als je chaos bent? En wat als je als chaos nooit meer hoeft te voldoen aan de matrix van deze realiteit? Kun je altijd in de vraag zijn en nooit conclusies maken, zodat je nooit meer in de human realtieit past? Daar gaat dit bodyproces over!

14 juni 19.30 -21.30 uur Symfonie van eindeloze mogelijkheden: groepssessie. €30
Wie was er bij de SOP groepssessies de vorige keren? En smaakte het naar meer? Dit wordt een avond zonder een door ons bepaald thema. Zonder begrenzing, waar niets moet en alles kan gebeuren. Wat kan jij laten gaan, laten smelten als sneeuw voor de zon?

17 juni is er een Avondtuur in het middaguur in Kollum! Van 14.00-17.00 uur €44
Thema Geld Geld Geld

In het prachtige pand van Balanza beweegcentrum gaan we bij Marian Faber dit thema behandelen. Geld is vaak een onderwerp met veel lading. Stroomt geld naar je toe of van je af? Welke gedachten heb je over geld? Wil geld graag bij je zijn of juist niet? Wat als geld gewoon een energie is als je alle labels en oordelen er afhaalt? Nadat er lekker wat energie omhoog is gekomen geven we een symfonie groepssessie, waar van alles weg mag smelten en waar jij ook heerlijk in kunt ontspannen.

21 juni 19.30-22.00 uur. Ontknoping.
€24,42

Rode wangen. Schaamte. Waar moet je kijken? De schuld geven. Redeneren om gelijk te hebben. Spijt. Ooooh had ik maar…. en nu kan ik nooit meer….. Schuld. Jij bent eeuwig schuldig. Deze heerlijke energieën (maar niet heus) gaan we deze avond maar eens in de ogen kijken. We wisselen hierbij het bodyproces MTVSS uit, dat moet je dus kennen.
JOEHOEOE het is weer grote schoonmaaktijd!

28 juni 19.30-22.00 uur. BeachBar(s) swap €10 of meer

Aan de bar kun je clearingen en drankjes halen. En ondertussen lekker processen uitwisselen. Deze avond gaan we geen lol hebben, want dat is verboden en niet goed voor meer bewustzijn. Dus.

5 juli 19.30-22.00 uur . Vakantievreugde of vakantiestress, wat kies je?  €24,42
Thema met symfonie groepssessie .

Hoe ga jij om met de stress voorafgaand aan en/of tijdens de vakantie? Of heb jij alleen maar voorpret? Kom je deze avond meedoen in je bikini of vakantie outfit? Of geeft dat teveel stress of lol of whatever…

12 juli 19.00-22.00 uur Bodyproces leren  €59,95
Superleven: alles is met alles verbonden. Als je hier iets veranderd gebeurt het ook elders. Kwamtumverstrengeling heet dat. Verander jezelf en verander alles. Cool? Meedoen?

19 juli BarsBeQue 18.00-22.00 uur

Dat beloofd gezellig te worden: eten, drinken, bars, bodyprocessen EN  kinderen en partners zijn ook welkom. Bij goed weer buiten…. Locatie en bedrag volgen nog.

 

 

We zien je graag en als je zelf een idee hebt voor een AVONDTUUR laat het ons dan weten.

Petra Siemers en Frea Siebring